Антицелулитни процедури

В сезона на по-късите поли и панталони се вижда колко сме натрупали през зимните месеци.

Нередовните тренировки, по-мазната храна през студените дни и малкото консумация на пресни зеленчуци и плодове предразполагат към задържане на течности и натрупване на мастни депа. В последствие се появява и портокаловата кожа, която всячески се опитваме да премахнем, и се харесаме поглеждайки се в огледалото.

Колкото по-рано се сетим за това, че ще дойдат топлите дни и ще сложим по-фини дрехи толкова по добре. Най-доброто време е късната зима или ранна пролет да се започнат процедури за детоксикация на тялото, отвеждане на натрупаната вода и редуциране на мастните натрупвания. Въпреки това по всяко време е добре да се започнат процедурите т.к. това означава единствено че мислите за здравето си.

След приключване на основния курс, който според тежестта на натрупванията трае различно време, трябва да се продължи с поддържаща терапия, т.к. наслагванията веднъж натрупани имат склонност отново да се появяват. Много често натрупването на целлулит освен на по-горните причини е и следствие запек на който дълго време не е обърнато внимание тук на помощ идва акупунктурата и мокситерапията. Добре е да се започне с балансиран хранителен режим, включващ междинно хранене за предпочитане плод. Вечерно време да няма прием на въглехидрати. Подходящ двигателен режим и терапия включваща акупунктура, мокситерапия, гуа-ша и етерично-маслен модул на КАН терапията.

Заповядайте да разрешим този проблем заедно и да се почувствате добре в кожата си.

За допълнителни въпроси и консултации, не се колебайте да се свържете с мен чрез посочените начини за Контакти или да запишете час в удобно за Вас време през сайта в менюто Резервация.

Comments are closed.