Главоболие


Главоболието
е често срещан симптом, причиняващ се при различни остри и хронични заболявания. А може да доведе и до временна нетрудоспособност. То може да се причини, както от външен, така и от вътрешен характер. Външните фактори са вятър, студ, влага, както и голяма горещина през лятото, вътрешните фактори са натоварване на черен дроб, глад, интоксикация на стомашно-чревния тракт и други.

Лечението на главоболието (дали ще е мигренозен пристъп, или причинено от високо кръвно налягане, неврогенно или тензионно главоболие, причинено от стрес или    ПМС) се повлиява много добре  чрез масаж  и може да се премахнат химичните медикаменти от ежедневието, които доказано увреждат работата на вътрешните органи и изчерпват организма. В зависимост от типа главоболие се избират и подходящи акупунктурни точки в акупунктурната процедура, тъй като комбинирането на методите акупунктура, етерично маслен модул на КАН терапията и ушните свещички дават най-добър ефект при този симптом.

Повечето хора споменават, че толкова са свикнали с главоболието, че вече не му обръщат внимание, добре е да се направи преглед, за да се прецени какъв тип е главоболието и да се предприеме правилното лечение.

За допълнителни въпроси и консултации, не се колебайте да се свържете с мен чрез посочените начини за Контакти или да запишете час в удобно за Вас време през сайта в менюто Резервация.

Comments are closed.