КАН крем – Мехлем на древните българи лекува както артрит така и грип

Кан крем – крема на нашите предци. КАН крема е с изцяло билкови съставки. Успява да се пребори с различни проблеми на опорно-двигателния апарат и не само, ако дълго време се предвижда да сте в неблагоприятни атмосверни условия, като ниски температури вземете тубичката със себе си и при първа възможност можете да разтриете крайниците си против измръзване, съдържащите се етерични масла ще подобрят циркулацията и периферното кръвообращение и ще подпомогнат симптомите да изчезнат. КАН крема е разработка на Николай Христов ерготерапевт с дългогодишна практика при работата си с етерични масла и възстановявайки рецептите на колобрите (шаманите) лекували нашите предци, визши санове и кханове от прабългарски времена, дава на съвремието ни да се докосне до древни лечителски практики (КАН терапия) и мехлеми (КАН крем).

Забързани в днешния свят да се справим с всички ангажименти, както трудови, така и семейни влизаме в клопката на различни болести, които иначе бихме подминали, но за съжаление при съвременното общество имунната и централната нервна системи са подложени на “бомбандировка” и те не винаги успяват да отреагират правилно, като се появяват автоимунни заболявания, лесно раздразнителни сме, лесно се разболяваме от вирусни инфекции. Как да се справим с всичко това? ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС. Да започнем да се храмим с внимание, да се движим без да пренапрягаме системата и да  спрем да игнорираме болежки, “о сега нямам време то ще мине”.

Във всяка съвременна аптечка трябва да има КАН крем, т.к. той помага не само при проблеми на опорно-двигателния апарат (миозити, тендовагинити, лимфни отоци, спортни травми, неврити, радикулитимиозити). КАН крема може да се използва и като превенция преди натоварвания, измръзвания, както и при грипни симптоми.

КАН крема се прилага чрез масажни движения до пълната му резорбция, чрез ултразвук или чрез компрес като се намазва на марля или компрес и се поставя на засегнатото място, добре е това да се направи вечерта, когато тялото е в относителен покой и е желателно да престои цяла нощ, не се препоръчва загряващ компрес.

Не се препоръчва при фрактури, екземи, открити рани, новообразувания, висока температура, тежки форми на високо кръвно налягане, епилепсия, сърдечни импланти, декомпенсирани форми на сърдечни заболявания.

За допълнителни въпроси и консултации, не се колебайте да се свържете с мен чрез посочените начини за Контакти или да запишете час в удобно за Вас време през сайта в менюто Резервация.

Comments are closed.