Комплексна терапия за скулптуриране на тяло с EndoSpheris Therapy

100% неинвазивна клинично изпитана процедура

Най-накрая имаме решение за скулптуриране на нашето тяло!

Технологията!

 Авангардна терапия в основата на която е уникална разработка – компресивна микровибрация, постигната чрез цилиндричен накрайник с 55 въртящи се силиконови сверички, с разположение на “пчелна пита” с честота от 40 до 355 Hz. Вибрацията създавана от силиконовите свери в комбинация с компресията върху тъканите води до своеобразна съдова гимнастика. Проводимостта на кръвоносните и лимфни съдове се подобрява, и постигаме дрениране натъканите в дълбочина.

Защо да изберем EndoSpheres Therapy?

Синергията на активиране на тонуса, лифтинг ефекта, дрениране на тъканите и скулптуриране на тялото!

в комбинация с насищането на тялото с кислород на клетъчно ниво допринасят  за ремоделиране и подобряване еластичността и блясъка на тъканите.

Поставяйки клетките на компресивна микровибрация чрез механорецепторите се получават действия от страна на същите за активиране на кръво- и лимфообращението от там лимфен дренаж, обезболяване, подобряване на микроциркулацията и не на последно място увеличаване и производство на колаген, така проблемен след 25 годишнината ни. Постига се подобряване на адипоцитите, стимулиране на мускулите и общо тонизиране на тъканите.

 

Светлана Младенова

кинезитерапевт-магистър

специалист китайска медицина

КАН терапевт

Заповядайте на безплатна за демонстрация и консултация за Вашите нужди!

Comments are closed.