Матрично ритъмна терапия MaRhyThe

Създадена под ръководството на д-р Улрих Рандол, матрично ритъмната терапия е холистичен подход за лечение. В съвремието болести като стрес, болки в гърба, врата, високо кръвно налягане и много други заболявания са причинени от факта , че излизаме от ритъм.

Матрично ритъмна терапия  може да с определи като терапия насочена към възстановяване и поддържане на баланса в тялото (организма). Матрично ритъмната терапия е еквивалент на вибрационния масаж, който много успешно се използва като обезболяваща техника, но е много трудоемък и много малко се използва в класическия масаж. Матрично ритъмната терапия е насочена предимно към възстановяване на скелетната мускулатура и е добро допълнение към методите за дълбока релаксация на организма. Същността на матрично ритъмна терапия е в дълбочина и с максимална ефективност да се инжектират съгласувани магнитно ритъмни вибрации в скелетната мускулатура, предизвиквайки същата да възвърне нормална честота от 8-12Hz.

Чрез матрично ритъмна терапия  се постига нормализиране на нарушените биохимични и физикални процеси, които в последствиве се реактивират (регенерират и възстановяват). В случая чрез синхронизиране на биологичнита система като трептяща такава се получава оздравителен процес.

За кой е подходяща терапията: всички които се чувстват “извън строя”, в комбинация от предлаганите от нас КАН терапия и акупунктура въвеждайки матрично ритъмна терапия, заедно постигаме по-добри резултати.

За допълнителни въпроси и консултации, не се колебайте да се свържете с мен чрез посочените начини за Контакти или да запишете час в удобно за Вас време през сайта в менюто Резервация.

Comments are closed.