Нарушен скапулохумерален ритъм (болки в рамото)

Причините за болките в рамото може да са от различно естество, от еднотипни движения, водещи до пренатоварване в раменна става и структурите около същата, травми в зоната, минали микротравми на които не е обърнато навреме внимание и довели до вкалцяване на сухожилията, т.нар. износване на раменната става, т.е. нарушение на нормалната анатомия и физиология и още много причини, водещи до един резултат БОЛКА в областта на раменна става и около нея.

Много често хората отивайки на лекар – се изписват противовъзпалителни медикаменти, възприемайки се не особено добре от стомаха, понягога се предприемат по-драстични мерки като се поставят инжекции в областта, за блокаж на болката, но не винаги с очаквания ефект.

От пактиката ми съм забелязала, че прилагайки иглотерапия с топла игла, вендузотерапия и етерично-маслен модул на КАН терапията болката намалява до петата процедура и раздвижвайки по-малко ръката в зависимост от това колко е стара травмата, болезнеността в областта бързо отщумява и пациентите се връщат към ежедневните си дейности и нормализиране на съня.

[Best_Wordpress_Gallery id=”5″ gal_title=”Нарушен скапулохумерален ритъм (болки в рамото)”]

За допълнителни въпроси и консултации, не се колебайте да се свържете с мен чрез посочените начини за Контакти или да запишете час в удобно за Вас време през сайта в менюто Резервация.

Comments are closed.